Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
lampe Gras N 203 Væglampe
lampe Gras N 203 Væglampe
lampe Gras N 203 Væglampe
lampe Gras N 203 Væglampe
Lampe Gras har med No 203 Wall Lamp relanceret Bernard Albin Gras’ oprindelige design fra 1922 og skabt en simpel væglampe i et tidsløst design. Med et praktisk og enkelt udseende uden skruer og svejsninger sidder No 203 som en graciøs arm på væggen og lyser rummet op. Væglampen fås med skærm i farverne sort, rød, blå, gul og blank krom.  

Materiale: stål

Lang arm: 49-76 cm
Kort arm: 20 cm
Lampeskærm: Ø14 cm
Vis mere
Vis mindre

lampe Gras N 203 Væglampe

DKK 3.350,00


   På lager
stk
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0