Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Lampe Gras N 304L40 Væglampe
Lampe Gras N 304L40 Væglampe
Lampe Gras N 304L40 Væglampe
Lampe Gras Wall Lamp No 304 L40 er den korte udgave af den populære vægmodel med en arm på 40 cm.  No304 L40 er perfekt til enten køkken eller badeværelse, da den hverken har synlig kontakt eller kabel – dette er gemt væk i den sorte base, der monteres på væggen. No 304 L40 kommer i fem forskellige farver: sort, rød, blå, gul og blank krom med en arm i sort.

Materiale: stål

Lang arm: 39 cm
Kort arm: 20 cm
Lampeskærm: Ø14 cm
Vis mere
Vis mindre

Lampe Gras N 304L40 Væglampe

DKK 3.250,00


   På lager
stk
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0