Lampe Gras N 304XL Outdoor væglampe i sort
Lampe Gras N 304XL Outdoor væglampe i sort
Væglampe N 304XL til udendørsbrug fra Lampe Gras. Vi rydder op og sælger derfor denne smukke lampe i sort. Lampen fejler absolut intet og er i stadig i original emballage. Varen tages ikke retur.

Franske DCW har nu lanceret Lampe Gras som udendørslampe. Den ikoniske arkitektlampe er gjort større og designet til at kunne modstå alle slags vejrforhold.

Med en base i rustfrit stål, samlinger i silikone og hårdført borosilikatglas er Lampe Gras XL serien resistent over for regn, sne og saltvand samt ekstreme minus og varmegrader.

Materiale: stål, silikone og glas

Mål: arm l. 30,4 cm, skærmens ø. 22 cm


Vi har har 1 stk. væglampe til særpris.

Lampen kan afhentes i vores Showroom, men vi sender også gerne til dig. Vi har altid fri fragt i Danmark.
Vis mere
Vis mindre

Lampe Gras N 304XL Outdoor væglampe i sort

Før DKK 5.150,00
DKK 3.605,00
Spar DKK 1.545,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringtid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0