Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Lampe Gras N°203 double væglampe, sort/kobber
Lampe Gras N°203 double væglampe, sort/kobber
Lampe Gras N°203 double væglampe, sort/kobber
Lampe Gras N°203 double væglampe, sort/kobber
Lampe Gras by DCW – væglampe N°203

Lampe Gras af franske DCW har lanceret en væglampe kollektion inspireret af de klassiske LampeGras-lamper fra det oprindelige design i 1922 af Bernard Aldin Gras.

Væglampen er i et moderne og smukt design med to elegante arme med sort skærm. Lampens kan indstilles og armene kan dreje i en vinkel på 90 grader. Væglampen har ét enkelt strømudtag.

LampeGras væglampen er klassisk og passer perfekt ind i ethvert moderne hjem, hvor kvalitet og smukt design er værdsat. Væglampen har et graciøst udtryk der fremstår tidsløst og med de to bevægelige lampearme, lyser de smuk rummet op. LampeGras væglampe kan smuk placeres i stuen hen over sofaen, i entréen eller over sengen i soveværelset.

Fås tre farver med sorte lampearme: sort/kobber, kobber og rå kobber.

Mål
Længde på lampens arme: 492 - 762mm
Fod: 2x 200mm
Skærme Ø153mm

Design af  Bernard Aldin Gras
Vis mere
Vis mindre

Lampe Gras N°203 double væglampe, sort/kobber

DKK 5.450,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0