Louise Roe Balloon vase no. 4, black glass
Louise Roe Balloon vase no. 4, black glass
Louise Roe Balloon vase no. 4, black glass
Ballon vase fra Louise Roe i sort glas. Balloon 04 er en del af Balloon-serien fra Louise Roe. Det er en ægte skulpturel musthave. Vasen er sensuel og dramatisk med den organiske form og en intenst sort glas.

Louise Roe ballonvaser er en hyldest til håndværk af mundblæst glas, som gør det muligt at skabe de smukkeste ballonformer. Balloon 04 kan kaldes det sorte smukke får i Ballon familien, som er stærkt inspireret af Art-Deco - alle familier må have et sort får der skaber kontrast.

Mål:
Ø10 - Ø24 H32

Vasen er nomineret til en Design Awards 2019 af Bo Bedre, Costume Living, Nordic Living & Bolig Magasinet.
Vis mere
Vis mindre

Louise Roe Balloon vase no. 4, black glass

DKK 1.799,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Louise Roe Coupe champagneglas
Louise Roe Coupe champagneglas Før DKK 349,00
DKK 275,71
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0