Louise Roe Hurricane Heddy Lanterne Small
Louise Roe Hurricane Heddy Lanterne Small
Louise Roe Hurricane Heddy Lanterne Small
Heddy fra Louise Roe er en smuk lanterne som har signatur looket med hullet struktur. Lanternen er lavet i aluminium, som er pulverlakeret i en flot rå sort farve. Sæt fyrfadslys eller bloklys i og nyd det smukke mønster, som lanternen vil kaste på væg og vindue. Du kan også bruge lanternerne udendørs.

De fås i tre størrelser. Se under relaterede varer.

Mål: H 15,5 cm. Ø 15 cm.
Materiale: Pulverlakeret aluminium
Vis mere
Vis mindre

Louise Roe Hurricane Heddy Lanterne Small

DKK 299,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0