Mærker

CompletLiving har vi udvalgt de bedste danske og internationale brands indenfor boligartikler, møbler og lamper. Vi har et stort udvalg af smukke produkter, men fælles for alle de brands er, at de er nøje udvalgt, da vi vil sikre os, at vi har et højt kvalitetsniveau. Du finder derfor ikke et eneste produkt på vores side, som vi ikke kan stå inde for.

Blandt vores mange brands, finder du bl.a. Tom Dixon, Magis, New Works, Normann Copenhagen og  Vipp. Da vores webshop er i konstant udvikling opdaterer vi løbende vores side med nye brands og varer. Hvis du ikke kan finde det, du søger, så kontakt os endelig.

På CompletLiving er vi også altid klar på at give et samlet tilbud, hvis du står og skal bruge flere end blot en enkelt vare. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret om nyheder, kampagner eller gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Brands

Hos CompletLivingdk udvælger vi kun de bedste danske og internationale brands inden for boligindretning og som vi mener, har et hvis kvalitets og designniveau. Fælles for alle producenterne du finder her på shoppen er, at de alle er i stand til konstant at designe og producere smukke, holdbare og funktionelle varer og samtidig til en fornuftig pris. Vi mener samtidig at en investering i et kvalitets og designer produkt garanterer at du får en holdbar løsning som du kan have i rigtig mange år, hvis du altså passer godt på varen. Alle de brands vi forhandler på vores webshop laver flere kollekationer hvert år og vi fornyer og tilføjer derfor hele tiden produkterne inde på vores webshop, således at vi sikre at vi hele tiden kan tilbyde dig de nyeste varer til hjemmet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde netop den varer du lige står og mangler så vil vi altid se om vi kan gøre noget for at hjælpe dig. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret om nyheder, boligtrends og aktuelle kampagner fra CompletLiving.dk så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få sendt mails direkte til din mailboksen. Vi sender ca. nyhedsbreve ud 3 gange om måneden.

Med vores udvalg af de forskellige brands har vi forsøgt at ramme tidens tendenser og hvad vi mener, er det hotteste inden for boligbrands. Vi hos CompletLiving.dk er selv storshoppere på nettet, og vi har derfor set det som en spændende udfordring at skabe et online univers, som kan give dig fornemmelsen af at shoppe i en fysisk butik – bare i lidt mere overskuelige og rolige rammer. Det er vigtigt for os, at du som kunde eller besøgende for en positiv oplevelse på vores webshop, at du bliver inspireret og føler dig tryg. Vi forsøger også altid at give dig den rådgivning du har brug for samt en hurtig og sikker levering.

Tips, tricks & trends
Det kan faktisk nogle gange godt være lidt af en udfordring at skabe den helt perfekte boligindretning, som ud over at være funktionel også har et personligt og unikt præg. Derfor samler vi et par gange om året lidt inspiration til boligindretningen. Dette kan du se mere til her , hvor vi i samarbejde med bloggere giver dig inspiration til, hvordan du får mest ud af dit hjem. Ofte kommer vi med indput til hvordan du ved hjælp af få nye ting kan forny din bolig og give den et andet look.
#Completliving
Instagram Shop