Bordbar

Bordbar har siden 2016 omdannet autentiske og originale flytrolleys til individuelle og unikke designmøbler. Bordbar er i bæredygtige og lækre materialer. Alle flytrolleys kan tilpasses efter individuelle designønsker og behov såsom med skuffer, hylder, skærebræt, køleskab og meget mere til. Bordbar produkter er perfekt til ethvert moderne hjem, hvor lækkert design, funktionalitet og originalitet er værdsat.

Bordbar

Bordbar har siden 2016 omdannet autentiske og originale flytrolleys til individuelle og unikke designmøbler.

Bordbar har en dyb passion for brugte møbler i forskellige sammenhæng. Det hele startede med gamle biografstole og garderobeskabe i stål. Efter en tid kom flyvognen ind i produktion og de første Bordbar Trolleys blev roden til virksomhedens kerneprodukt. Ideen var at omdanne kasseret industri produkter til designmøbler og give dem nyt liv. Bæredygtighed og social ansvarlighed var en vigtig ingrediens i den sammenhæng, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Produktionen skulle blive i Tyskland - "Quality Made in Germany". I dag er Bordbar en global virksomhed med base og produktion i Køln.

De skrottede flyvogne bliver omhyggeligt renoveret og omdannet til nye møbler. Bordbar har også udviklet nye unikke produkter med udgangspunkt i de gamle flyvogne. Produkterne er udviklet og produceret i samarbejde med de lokale leverandører i Tyskland.

Bordbar har modtaget adskillige designpriser for deres bæredygtige design og for udvikling af designprodukter, bl.a. ’interior innovation award 2014’ for deres Cube vægskab.

Urbant vibe
Bordbars design har en storbys stemning over sig, produkterne tilhøre den globale færden, hvor en hver rejse sidder i deres design. Eksempelvis den original flytrolley, der i stuen, forvandler det hverdagsagtige til en rejse rundt om jorden med vin på køl. Eller Box skab der med sit moderne og urbant vibe, giver anledning til orden og overblik uden at blive kedeligt.

Med Bordbar er der rig mulighed for at tage hele verden med hjem og skabe en unikke design oplevelse i dit hjem med fokus på enkelthed, funktionalitet og originalitet.
#Completliving
Instagram Shop