By Wirth

By Wirths produkter er primært håndlavede i Danmark og alle fremstillet ud fra en kærlighed til det enkle og funktionelle. Designet skal kunne glide diskret og alligevel markant på grund af originaliteten ind i enhver stil, og den pointe har de forstået ude i verden. By Wirth er designet af ægteparet Signe og Sune Wirth Engelund.

Mere om By Wirth

By Wirth er en ung, dansk designvirksomhed, som arbejder passioneret med formgivning og produktudvikling indenfor boligindretning og  livsstil. Virksomhedens designansvarlige Signe Wirth Engelund arbejder  med at skabe funktionelle og kreative produkter, som udfordrer de naturlige materialers udtryk og egenskaber. Deres design passer perfekt ind i det nordiske hjem og det er ingen hemmelighed at vi hos Complet Living er meget begejstret for at være forhandler af deres produkter. Det skønne ved produkterne er, at de tager sig godt ud i de fleste af hjemmet rum. Hvad enten du ønsker at anvende produkterne på badeværelset , børneværelset eller f.eks. entreen .  Mulighederne er mange men vil med garanti passe godt ind i et af dine rum der hjemme.

Naturskønne produkter
Bl.a. By Wirths køkkenrulleholder i forskellige træsorter med læderstrop er utrolig populær, smuk og enkel og tilbydes til en god pris – faktisk er alle By Wirths produkter meget fornuftige i deres pris som gør at alle kan være med. Et andet populært produkt fra By Wirth er deres wood knot knager som fås i egetræ og sort og som giver et dekorativt look i boligindretningen. De har også udviklet smukke knagerækker, som udstråler hygge og varme til hjemmet. Fordi By Wirth er blevet så populært et produkt hos kunderne udvider de også gradvist deres sortiment – nyeste skud på stammen bliver i møbelkategorien som vi håber, at i vil tage lige så godt i mod som resten af deres produkter.
#Completliving
Instagram Shop