David Trubridge

Den prisvindende engelske designer David Trubridge har virkelig gjort et indtog på designscenen de seneste år med bl.a. Floral pendler og Coral pendler, der har høstet meget ros. David Trubridge har en meget unik stil inspireret af følelser, spiritualitet og ikke mindst hans jordomsejling, som ledte ham til New Zealand, hvorfra han arbejder i dag. Trubridge's værker kredser altid omkring naturen og organiske former - og hans design kan helt rimeligt kaldes miljøbevidst.

Bæredygtige og gennemtænkte løsninger fra David Trubridge

David Trubridge er egentligt født i England men bor nu i New Zealand hvor han også henter sin inspiration til sine lamper. David elsker naturen, bæredygtighed og gennemtænkte løsninger på et niveau hvor de fleste designer ikke kan være helt med. Han er uddannet skibskonstruktør og i 1980 solgte David alle sine jordiske ejendele for at sejle verden rundt med sin kone og deres to børn på en yacht kaldet The Hornpipe. I fem år sejlede de i Caribien og på Stillehavet, afbrudt af ophold på Jomfruøerne og Tahiti hvor David designede møbler og interiør for kunder på øerne. I 1985 ankommer familien til New Zealand, hvor de forelskede sig i Bay of Islands, hvor de efterfølgende også har valgte at blive.

David Trubridge vil gerne bringe den kulturelle næring ind i folks liv uden at bruge dyrebare ressourcer og energi. Han synes vi har alt for mange "ting" i vores hjem - han har derfor designet flotte og elegante lamper som fås i forskellige former og farver. David Trubridge designer for at kommunikere og fortælle en historie. Det kan f.eks. være at fortælle / vise hvad han finder i bjergene og i ørkenen og hvordan det er at være menneske. David udvikler og designer ud fra hvad han ser og føler omkring sig.

Det var efter David Trubridge havde fastsat sig i New Zealand han begyndte at designe økologiske bæredygtige møbler og belysning. Hele processen er voldsomt påvirket af Davids baggrund som skibsdesigner, rejserne samt den følelse af uendelig åbenhed, han oplevede på egen krop i løbet af deres maritime eventyr.

I september 2011 åbnede virksomheden dørene til sit nye hjem, en specielt designet bygning i Whakatu, Hawkes Bay. Dette omfatter udstillingslokale, værksted og tegnestue, og det er her, at David Trubridge tilbringer størstedelen af sin tid på arbejdet sammen med sit design team.

På CompletLiving.dk finder du et bredt udvalg af lamper fra David Trubridge. De fås i mange farver og størrelser. Lampen skal selv samles ved modtagelse af den simple årsag at, David ønsker at fragte varer så det er mest skånsomt for miljøet. Jo mindre pakkerne fylder jo mindre forurening. Alle lamperne er fremstillet i bæredygtigt bambus materiale – igen for at skåne miljøet. Vi håber i synes om udvalget af lamperne.  
#Completliving
Instagram Shop