Lampe Gras

Her på siden finder du alle produkter fra Lampe Gras. Lampe Gras er et Fransk brand, der producerer lamper til alle hjemmets rum. I 1921 designede Bernard-Albin Gras en serie lamper, som skulle anvendes på kontorer og i industrielle miljøer. Lamperne har den dag i dag samme udgangspunkt. Hvad enten du søger en ny kontorlampe, køkkenlampe eller loftlampe til din dagligstue, kan du med sikkerhed finde inspiration på siden her.

La Lampe Gras - Tidløse og industrielle lamper

La Lampe Gras er uden sammenligning et stærkt designerbrand der leverer lamper i verdensklasse. Den smukke lampeserie fra La Lampe Gras, der blev designet og er produceret siden 1921, kommer i en lang række varianter og for alle lamperne gælder det, at de er lavet i de bedste materialer og med et solidt og avant garde udtryk. Det var oprindeligt Bernard-Albin Gras der grundlage firmaet der består af tidløse og industrielle lamper og er siden blevet relanceret Det skønne ved disse lamper er, at de passer ind i alle hjemmets rum hvad enten der er på børneværelset med en farvet skærm, kontoret hvor du måske ønsker et mere klassisk look eller i køkkennet. Nyeste skud på stammen fra Lampe Gras er deres lamper der kan anvendes udenfor og kan modstå alt slags vejr uanset om det er plus eller minusgrader. En anden nyhed fra Lampe Gras er deres belysning til badeværelset og derfor tåler fugt. Det sammenholdt med den fantastiske historie omkring La Lampe Gras gør lamperne til en klar bestseller her hos Complet Living.

La Lampe Gras lamperne fås i et stort udvalg af både væglamper, bordlamper, gulvlamper og loftslamper. Fælles for alle lamperne er, at der på ingen måde er gået på kompromis med kvaliteten og at lamperne nemt kan placeres rund omkring boligen, da der er et helt klart designudtryk som er med til at skabe en fin rød tråd i boligen. Som kort nævnt tidligere kan skærmens farve nemt ændres og tilkøbes i en anden farve end den du måske startede ud med. På den måde kan du på en billig og simpel måde ændre lampes udtryk.
#Completliving
Instagram Shop