Design Letters

Design Letters er en dansk virksomhed som har en meget stor kærlighed til typografi. Design Letters er kendt for at udsmykke keramik, stof, papir og træ med typografi. Design Letters står bl.a. bag den smukke og ikke mindst populære serviceserie i både keramik og melamin, enkelt dekoreret af det smukke grafiske alfabet, der er designet af den verdenskendte danske arkitekt Arne Jacobsen.  Se hele sortimentet fra Design Letters her.

Læs mere

Det er efterhånden svært at komme udenom danske Design Letters, der siden 2009 har beriget danskernes boliger med smukke og funktionelle produkter. Det gennemgående tema er alfabetet og tallene fra 0-9, og særligt Design Letters bestik, kopper og tallerkener i melamin eller porcelæn er populære gaver til barnedåb og navngivning. Bogstaver og tal er tegnet i hånden i 1937 af den ikoniske designer og arkitekt Arne Jacobsen, som mange af os nok kender bedst for stole som Myren, Ægget, Svanen og Syveren. Det er således en prominent herre, som teamet bag Design Letters implicit har med på holdet, når de designer nye produkter til deres sortiment, som i dag består af alt fra service og sengetøj til farveblyanter og byggeklodser til leg.
Mange af produkterne er ikke bare æstetiske at se på. De bidrager også til læring for både store og små. Lige nu bruges en Design Letters kop eller Design Letters bestik måske kun til at drikke af og spise med for dit lille barn eller baby. Snart kan koppen, bestikket og de mange andre produkter i sortimentet dog bruges til at introducere barnet for alfabetet og talrækken, så dit barn er ekstra godt forberedt til en fremtidig skolestart. De fleste børn synes, at det er sjovt at lære nyt, og vil være rigtig stolte, når de første gang kan stave deres eget navn eller tælle til ti.

Design Letters tilbyder et personligt produktunivers, hvor du selv kan mikse og matche for at sætte et personligt præg på din bolig.
#Completliving
Instagram Shop