Green Living

Her på siden finder du en samlet oversigt over Ferm Livngs serie af simple, skulpturelle og stilede potter, vaser, opsatser og de populære plantekasser. Udover at pifte dit hjem op, vil lidt grønne planter også forøge din families velvære. Vi håber du vil synes om varerne fra Ferm Livings Green Living.

Læs mere

Geniale potter og bokse til dine planter
Med Ferm Livings Green Living produkter kan du på en nem og lækker måde fylde de elegante og tidsløse Plant Boxes med dine planter og på den måde skabe et levende udtryk i dit hjem. Hvis du ikke er så meget til levende planter i hjemmet vil de også kunne bruges som en nem løsning til at holde styr på alt fra bøger til børnelegetøj. Du kan stille plantekasserne, der findes i mange forskellige farver, op ad væggen eller bruge dem som rumdelere og skabe søde, små hjørner i større rum eller terrasser.

Green Living-linjen fra Ferm LIVING byder også på en masse fede potter og vaser. Fælles for dem aller er, at de er udformet på baggrund af geometriske figurer. Den meget populære potte Hexagon kan stå for sig selv eller bruges sammen med planteopsatser. Stil f.eks. plantepotterne for sig selv i vindueskarmen, eller skab et lille landskab ved at kombinere potter med planteopsatser eller de vægmonterede planteholdere.

Vi håber du vil finde inspiration i Ferm Livings Green Living sortiment.
#Completliving
Instagram Shop