Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Mærker

Jul

Her finder du eksklusiv julepynt fra det danske designbrand Ferm Living. Vi har virkeligt forelsket os i de små fine sager, der unægteligt vil sætte den helt rette julesteming i alle hjem - med fine og nostalgiske detaljer, som enhver juleelsker vil holde af.  Se udvalget herunder, og lad dig inspirere til, hvad der skal pynte dit juletræ eller bolig i december.  Og hvorfor ikke kigge lidt på julegaver også? Se vores gaveafdeling her.  

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0