Frederik Bagger

Frederik Bagger blev grundlagt i 2014, og i sin korte levetid har virksomheden formået at skabe et velomtalt kvalitets brand. Frederik Bagger har formet et brand, hvor forbrugeren får et skandinavisk design gennem udvikling af inspirerende, funktionelle og æstetiske produkter i høj kvalitet. Frederik Baggers produkter kombinerer kultur og moderne design til brugskunstmarkedet.

Mere om Frederik Bagger

Her hos Complet Living er vi meget stole over at forhandle Frederik Baggers smukke design produkter. Stærkt inspireret af sin far Erik Bagger, havde Frederik Bagger en drøm om at forme sit eget brand, hvor forbrugeren får et skandinavisk design gennem udvikling af inspirerende, funktionelle og æstetiske produkter i høj kvalitet. Allerede siden barnsben har Frederik siddet på skødet af Erik, når han tegnede produkter og ihærdigt forsøgt at tegne efter hans linjer. Frederik Bagger blev grundlagt for at udleve en drøm om, at udvikle skandinavisk design med funktionelle og æstetiske produkter i høj kvalitet. Hos Frederik Bagger kombinerer de kultur og moderne design og ønsker dermed at skabe en dybere betydning i deres produkter. Frederik mener at ”Forbrugeren er kongen i vores univers”. Hvis forbrugeren ikke er tilfreds, kan deres passion for design ikke opretholdes.

Frederik Bagger udvider gradvist sit sortiment og i dag omfatter han kollektion meget mere end kun glas og skåle. I dag finder du alt fra bl.a. opbevaringskrukker, vaser, lysestager og lamper. Her hos Complet Living er der ingen tvivl om at vores kunders er meget glade for Frederiks design og det er også derfor vi hele tiden bliver ved med at oprette nye varer så vi hele tiden kan opfylde jeres designbehov.

Fælles for alle produkterne hvad enten det er en ny lampe , en whiskey karaffel eller f.eks. en blomstervase er, at det hele er produceret i ekstremt høj kvalitet og tjekket mange gange inden det sendes til kunden. Alle glasvarer fra Frederik Bagger er produceret i blyfri krystalglas som giver en helt klar og eksklusiv glasoverflade -  og så tåler alle produkterne maskinopvask, hvilket jo bestem heller ikke gør noget. Du kan derfor roligt servicere dig selv eller dine venner en lækker drink i de smukke glas for Frederik Bagger da der hverken er gået på kompromis med designet eller kvaliteten. Du bliver da heller ikke skuffet når du ser den smukke emballage som der også er gjort meget ud af. Med produkter fra Frederik Bagger har du mulighed for at samlerobjekter du kan have i rigtig mange år og som næppe går af mode foreløbigt.
#Completliving
Instagram Shop