Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Mærker

House Doctor

Det danske søskende-brand House Doctor har en stil, der er provokerende og personlig, uden at være formel. House Doctor har siden 2001 skabt super lækkert boligtilbehør i alle afskygninger - f.eks. badeværelsestilbehør, dekoration og meget mere. Vi har valgt det, vi synes er flottest i udvalget herunder - lad dig endelig inspirere til dit boligkøb.

Forrige side123Næste side
House Doctor Pude Sixty, Rose, 40X60 CM
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 330,00
DKK 150,00
  

Spar DKK 180,00
Info / Køb
House Doctor Pude Sixty, Rose, 60X60 CM
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 405,00
DKK 200,00
  

Spar DKK 205,00
Info / Køb
Forrige side123Næste side

Mere om House Doctor


House Doctors produkter har siden lanceringen af mærket tilbage i 1999 været super populære hos kunderne. Hvert år lancere House Doctor to nye kollektioner som tager udgangspunkt i tidens trends og tendenser og som lader til at falde i god jord hos alle, som går op i indretning og design. Tankerne bag kollektionerne er, at give folk mulighed for en daglig opdatering til boligen og skabe et smukkere, mere inspirerende og personligt hjem – og som samtidig er i et prisleje, hvor alle kan være med, uden at blive ruineret. Og netop pris er essentielt for House Doctors brand. De ønsker at dæmpe priserne til et acceptabelt niveau for alle, således at deres produkter bliver til for den bredde målgruppe. Her hos Complet Living mærker vi også en stigende interesse for deres produkter og vi udvider derfor gradvist sortimentet med produkter fra dem. Det vi især godt kan lide ved produkterne fra House Doctor er, at de er rimelige i prisen og at varerne samtidig har samtidig et højt kvalitetsniveau, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten – hvilket jo er hele essensen bag alle de produkter vi vælger at forhandle her hos Complet Living.

Hos os finder du et stort udvalg af produkter fra Hose Doctor til bl.a. køkkenet , badeværelset , stuen eller entréen. Når vi ser en købs tendens i de produkter i finder interesse for bestræber vi os hos Complet Living for at købe de bedste varer hjem fra House Doctors sortimentet, så vi altid har de mest populære varer til salg. Skulle du alligevel have problemer med at finde de produkter, som du søger efter, er du altid meget velkommen til at sende os en mail på info@completliving.dk.

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0