Humdakin

Humdakins sortiment består af lækkerier til køkken og bad, hvor kvalitet og bæredygtighed er det ultimative fokus. Fælles for alle Humdakins produkter er, at designet har et simpelt skandinavisk udtryk.
Du finder her velduftende sæber og cremer med nordiske ingredienser, der giver en behagelig og længerevarende duft samt økologiske køkkenhåndklæder, karklude og vaskeklude, som både vil pynter og er praktiske.

Læs mere om Humdakin - Moderne husholdning

Humkadin er et populært dansk brand, som er etableret af Camilla Schram i 2016 og holder til i smilets by Aarhus. Hele Humdakins produktsortiment omfavner det vi hos CompletLivng.dk kander - moderne husholdning. Fælles for alle Humdakins produkter er, at de er af ekstrem høj kvalitet, funktionelt og indpakket i et det smukkeste design. Med Humdakins produktudvalg har Camilla Schram virkelig formået at skabe et skandinavisk og kvalitetsbevidst univers til dig og dit hjem. Præmissen for Humdakins er, at tilbyde en alsidig og unik serie af dansk designede kvalitets- og miljøbevidste produkter, som alle er inspireret af de danske kyster og skove. I Humdakins serie af moderne husholdningsprodukter finder du nordiske ingredienser som havtorn, kamille og salvie. Denne skønne duft går igen i alle produkterne og duften er derfor hurtigt associeret med Humdakin.

Alle Humdakins produkter er uden parabener og farvestoffer, så du trygt kan anvende dem i dit hjem.

Inspirationen til Humdakins tekstiler, som for øvrigt er fremstillet i GOTS certificeret økologisk bomuld, stammer fra Camilla Schram’s bedstemors håndklæder, viskestykker og karklude, som kom fra en dansk fabrik i 1950’erne. Det der er mindst lige så skønt er, at tekstilerne er bløde og lækre og med garanti vil tage sig godt ud i alle hjem. Vi hos CompletLiving.dk er stolte af af forhandle Humdakins produkter. Vi håber i vil tage godt i mod dem.
#Completliving
Instagram Shop