L:A Bruket

L:A Bruket er en serie økologiske sæber og olier, der er udviklet med udgangspunktet, at alle ingredienser og rå-materialer er eco-certificeret og kunstigt fremstillede stoffer kun tilføjes for at sikre, at alle urter, grøntsager og essentielle olier kan fungere sammen optimalt og bevare deres naturlige karakteristika. Produkterne er af ekstrem høj kvalitet, håndlavede og produceret idyllisk ved siden af et gammelt slot i Varberg, Sverige. L:A Bruket er indbegrebet af skandinavisk luksus.

Mere om L:A Bruket


Bag virksomheden L:A Bruket står kvinden Lilla Bruket som er kendt for sine lækre økologiske sæber og kurbadsprodukter. Alle L:A Brukets produkter er fremstillet i den Svenske by Varberg ved siden af et smukt slot – i byen har der har været tradition for kurbad i over 200 år hvilket siger meget om byens traditioner. Alle produkter fra L:A Bruket er fremstillet i ekstrem høj kvalitet og er indbegrebet af Skandinavisk luksus til kroppen.

Økologi på højt niveau
Alle produkterne fra L:A Bruket er fremstillet med ingredienser som der er eco-certificeret og du finder derfor ikke masser af kunstige stoffer i deres produkter. Det fundamentale bag brandets produkter er, at alle urter, grøntsager og olier fungere optimalt sammen således at de kan bevarer deres naturlige virkemidler. L:A Bruket er helt klart et af de førende firmaer der har formået at skabe stor fokus på økologi og respekt for de naturlige ingredienser.

Duft og luksuriøs emballage
Ud over alle de skønne ting produkterne er fremstillet af, tager de sig også godt ud. I dag kommer vi ikke udenom at indpakningen af plejeprodukter også godt må se godt ud hvad enten produkterne skal pynte på badeværelseshylden eller på køkkenbordet. Så ud over at produkterne ser raffineret og luksuriøse ud når de vises frem i hjemmet dufter alle produkterne fuldstændigt himmelsk. Der findes naturligvis mange forskellige duftvarianter og når du finder din yndlingsduft kan du købe flere forskellige produkter med samme duft og skabe din helt egen lille hjemmespa som er god for både krop og sjæl.

Hos Complet Living elsker vi L:A Brukets produkter fordi de ud over at dufte skønt og se godt ud også er økologiske – så du kan med god samvittighed smøre din krop ind i produkter fra L:A Bruket. Produkterne er certificeret med Ecocert, USDA organic og Soil Ass Organic. Hos os finder du et bredt udvalg af bl.a. cremer til både krop og ansigt , hårpleje som shampoo og balsam , duftlys , og skønne gaveæsker .
#Completliving
Instagram Shop