Liewood

LIEWOOD er en Dansk virksomhed, der er kendt for sine uimodståelige tekstilprodukter skabt til den moderne familie. Alle LIEWOODS produkter er fremstillet af økologisk bomuld og er i en meget høj kvalitet, hvor fokus er at skabe produkter, der kan holde igennem flere generationer. Fælles for LIEWOODS produkter er de rene former og delikate prints, der er visuelt overbevisende.

Liewood – Økologiske produkter til de mindste i familien


Liewood er et firma der er kendt for at skabe kvalitetsprodukter til de mindste medlemmer af familien.  Fælles for alle deres produkter er, at de er produceret i ekstrem høj kvalitet. Hele essensen bag firmaet Liewood er, at deres produkter er økologiske, i god kvalitet og har et højt designniveau med smukke grafiske udtryk som de selv designer.

Liewood er et forholdsvis nyt firma som er startet i sommeren 2015 af Anne Marie Lie og Anja Skov. Siden deres opstart i 2015 er firmaet stormet der ud af og har opnået stor succes. Navnet Liewood er en sammensætning af to kvinderes efternavne, Lie og Skov som er oversat til det engelske Wood.
Liewoods mål med firmaet er egentlig ret simpel – de ønsker, at skabe kvaliltets produkter som der kan holde i mange år og derfor genbruges af flere generationer i familien uden at de nødvendigvis kan ses fordi kvaliteten er så god.

Liewoods produkter
Liewood bliver ved med at udvide deres produktudvalg som på nuværende tidspunkt bl.a. består af sengetøj, børneservice, dekorationer, tæpper, ammepuder,  puslepuder,  håndklæder, morgenkåber og meget mere. Fælles for de produkter Liewood skaber er at, de alle sammen er designet i rolige blide og lyse farver med moderne og stilrene prints som alle er fulde af sjæl. Du kan derfor roligt sammensætte flere forskellige ting fra deres kollektioner da de passer fint sammen. Priserne på deres produkter ligger i et prisleje, hvor alle kan være med. Deres sengetøj fås i størrelser til baby og juior og på grund af deres lyse stilrene print / motiver pynter fint på måde børneværelset og i forældrenes soveværelse.

Alle designs bliver produceret i Indien af en GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret leverandør. Det betyder, at alle produkter er lavet i blødt og økologiske bomuld. Forholdene på fabrikkerne kontrolleres ofte for at sikre at alt foregår under de rigtige forhold. Det er vigtigt for Liewood at bruge, hvad de selv kalder, de bedste materialer til at fremstille deres produkter. Alle materialerne brugt i Liewoods designs har bestået strenge krav og kvalitetskontrol.

Hos Complet Living er vi stolte af at være forhandlere af de skønne GOTS-certificerede produkter fra Liewood. Vi tilbyder et stort udvalg af deres produkter på webshoppen og bliver ved med gradvist at udvide sortimentet af deres produkter.
#Completliving
Instagram Shop