Louise Roe

Louise Roe er et dansk interiør design brand beliggende i København. Kollektionerne er personligt designet af Louise Roe med fokus på høj kvalitet og autentiske materialer. Om det er vaser, skåle, pudder eller andet, så er materialer, farver og form nøje valgt med henblik på at fortælle en historie. Designet har en enkelt og moderne avantgarde-stil.

Mere om Louise Roe


Bag brandet Louise Roe står en stærk kvinde med samme navn. Louise Roe designer selv alle sine produkter og er med hele vejen fra design til produktion. Produkternes udtryk er ofte inspireret af naturen og det pulserende storbysliv som bliver kombineret af deres åbenlyse kontraster med energi og kant. Lige præcis dette kommer bl.a. tydeligt til udtryk i Louse Roes populære City Lights stager og vaser som symboliserer en storby skyline når de sammensættes i flere størrelser og farver. Når mørket faldet på og der kommer levende lys i stagerne ændres udtrykket og stagerne kommer til livs på endnu en ny måde.  

Sammensæt på kryds og tværs
Det gode ved Louises kollekationer er, at de nemt kan mikses med hinanden sådan at ældre og nyere kollektioner smelter fint sammen i hjemmet. Hvad end du er faldet for en lækker plaid eller pude i strik, en messing skål eller krystalglas vil det passe godt sammen. Alle farverne i de enkelte kollektioner er nøje afstemte med hinanden så de fint passer sammen med hendes øvrige sortiment. Fælles for hendes produkter er, at de er alt andet end kedelige, i høj kvalitet og der er tænkt over hver en lille detalje i udtrykket.

Louise Roes produkter passer perfekt ind i vores sortiment hos Complet Living, da vi ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller udtryk. Alle Louises produkter er i en meget høj standard hvor kun de bedste materialer er gode nok. Det er vigtigt for Louise at hendes produkter kan holde i mange år og tåle at blive brugt hver dag – og den tanke kan vi hos Complet Living godt lide.
#Completliving
Instagram Shop