Magis

Magis blev grundlagt for mere end 30 år siden og er særligt kendt for deres stole, borde og reolsystemer. Indtil for nylig var Magis et af få firmaer, der fremstillede møbler i ren plast - og desuden det første firma i verden, der overfladebehandlede deres eksklusive plast produkter, så de kunne anvendes udendørs. I dag er plast stadig det primære materiale hos Magis, men der bliver også anvendt aluminium, stål og træ.

Magis Design - Italiensk kvalitet

Magis er et af de førende møbelfirmaer til at designe og producere plastmøbler der er velegnet som havemøbler såvel som spisetuemøbler. Det italienske firma Magis Design har fremstillet kvalitetsmøbler til hjemmet i mere end 35 år. Det der i sær kendetegner Magis produkter hvad enten det er en lækker spisebordsstol, et havebord eller f.eks. en reol, så er der aldrig gået på kompromis med design, kvalitet eller funktionalitet. Magis Design fremstiller som sagt primært plasticmøbler, men de kan på ingen måde sammenlignes med bløde, billige og forfaldne plastic møbler som man måske kender fra andre store møbelhuske. Kvaliteten er altid ekstraordinær god, og derfor er møblerne ekstremt robuste, og tåler bestemt at blive anvendt udendørs. Alle deres havemøbler bliver nemlig overfladebehandlede så de kan tåle til vind og vejr. Selvom Magis er et Italiensk firma er det bestemt kendt i hele verden fordi de formår at levere elegante og moderne design inden for plastic-, aluminium- og træmøbler.

Her hos os på CompletLiving.dk finder du et bredt udvalg af produkter fra Magis og vi udvider løbende vores sortiment når der kommer nyheder fra Magis. Hvis du søger noget helt specifikt som du ikke kan finde på vores webshop er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig. En af de mange fordele ved at shoppe hos Complet Living er, at du sparer fragten da vi altid levere gratis til dig.

Vi ved at vores kunder især er rigtige glade Magis' plaststole kaldet Air-Chair som både kan bruges ude og inde, den fås i flere forskellige farver: orange, pink, sky blue, grøn, dark green, light green, sort og hvid. En anden smart og praktisk stol fra Magis er Chair first som kan stables og kan som mange af de andre Magis plastmøbler, både bruges ude og inde og den fås i farverne hvid, lilla, rød og sort. En nyhed som er blevet rigtig velmodtaget fra Magis er plaststolen Mila som fås med armlæn og i rigtige mange flotte farver.  Vi håber du kan finde produkterne fra magis interessante og inspirerende.
#Completliving
Instagram Shop