Mazō

Mazō designer, producere og relancere danske og internationale designklassikere. Designet er skandinavisk med inspiration fra den japanske æstetik og Bauhaus stilens funktionalitet. Du finder bl.a. stole, sofaer og lamper m.m.

Skandinavisk design

Mazō producere og relancerer ikoniske designklassikere og gemte designperler, der hidtil kun er produceret i et lille omfang. Designets autencitet er en vigtig grundsten, når et produkt produceres.

Mazō har eksklusive rettigheder til at relancere møbler fra den danske arkitekt og møbelformgiver Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). De lancerer arkitektens klassiker med stor respekt for fortidens håndværk og erfaring. Mazō samarbejder ligeledes med dedikerede designer, der deler samme forkærlighed for den nordiske og japanske æstetik. Der ligges vægt på at skabe møbler og interiør, hvor der er balance imellem skønhed og funktion.

Arkitekt og formgiver Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984) var kendt for sin særlige stil. En enkel og funktionalistisk stil, der var inspirerede af både Bauhaus og japansk kunsthåndværk. Han kombinerede det enkle og nordiske formsprog og materialer med japanske æstetiske traditioner. Møblerne er gået over i historien som klassisk dansk design.

Mazō samarbejder med BUNN Studio og Snorre Læssøe Stephensen

BUNN studio designer bl.a. borde med et skandinavisk og moderne look. Der ligges vægt på materialer, detaljer og kvalitet. Bag BUNN Studio er designeren Macus Hannibal og Louise Sigvardt, der blev BUNN etableret i 2017 i New York. I dag arbejder BUNN Studio fra København.

Snorre Læssøe Stephensen designer lamper i porcelæn og træ. Hans arbejde startede som et legende samarbejde med faren, arkitekt Magnus Læssøe Stephensen. Designet er inspireret af det skandinavisk formsprog og den gamle japanske porcelænstradition.
#Completliving
Instagram Shop