Meraki

På CompletLiving vælger vi alle produkter med omhu. Med udgangspunkt i denne tankegang var det ikke svært at tage beslutningen om, at inddrage det danske mærke Meraki i vores sortiment. Meraki er indbegrebet af økologisk velvære indpakket i den smukkeste emballage, og det er noget vi føler vi kan stå inde for. Resultatet taler for sig, det er nemlig noget af det reneste, du kan finde på markedet, og så dufter det tilmed himmelsk af naturlige aromaer.

Meraki

Meraki må siges at være et af vores kunderes fortrukne produkter der forhandles her hos Complet Living – i er simpelthen helt pjattet med deres produkter og det er vi heldigvis også. Alle produkter fra Meraki er inspireret af Skandinavisk æstetik og er med til at skabe følelsen af hverdagsluksus til krop og sjæl.

Meraki er en skøn og velduftende verden af naturlige pleje- og livsstilsprodukter, som er til for at forkæle dig. De lækre Meraki produkter består blandt andet af forskellig kropspleje som sæber og cremer samt lækre olier og scrubs . Ud over at deres skønne kropsplejeprodukter fremstiller Meraki også smukt og praktisk badeværelsestilbehør som bl.a lækre økologiske håndklæder og bademåtter. Selvfølgelig har de også lækker ansigtspleje som face mist, ansigtscreme , ansigtsmaske og meget, meget mere. Som Meraki udvider deres sortiment vil du også kunne finde flere og flere af deres produkter hos os.

Fælles for alle Merakis produkter er, at de er uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, og du er derfor sikret en ren og mild oplevelse ved brug af de lækre plejeprodukter. Ud over at de dufter himmelsk og er fremstillet af de bedste ingredienser er Merakis emballage fremstillet af materialer, som er 100 % genanvendelige og derfor i høj grad miljøvenlige. Så alt i alt har man med produkter at gøre som både dufter himmelsk, er fremstillet af de bedste ingredienser og tager sig godt ud hvad enten de vises frem på badeværelset eller i køkkenet. Du kan derfor med ro i sindet smukkesere din krop med produkter fra Meraki og shoppe dem fragtfrit her hos Complet Living.
#Completliving
Instagram Shop