Nachtmann

Nachtmann er en succesfuld virksomhed, der har produceret kvalitets krystalglas i mange år. Når du køber glas fra Nachtmann, får du et produkt med et moderne og nutidigt look, der dog trækker tråde tilbage til en klassisk tid og emmer af elegance. Du finder bl.a. den populære serie Highland, Noblesse og Palais her - som består af vandglas, whiskyglas, champagneglas og vinglas. Se også vores komplette udvalg af glas & kopper her.

Nachtmann

Nachtmann er en anerkendt glasproducent med en lang tradition af Bayersk glasfremstilling. Alle glas fra Nachtmann er produceret i højeste kvalitet og finish. Nachtmann er et internationalt anerkendt varemærke som rigtig mange mennesker efterhånden er bekendt med i sær de mere livsstilsbevidste forbrugere som ønsker luksuriøse hverdagsprodukter.

I dag ses rigtig mange af Nachtmanns glas på lækre restauranter i storbyerne som jo nok også har været med til at sætte godt skub i den populære omtale af Nachtmanns glas. Det skønne ved Nachtmann er, at ud over selve designet ikke fejler noget så lægger Nachtmann også stor vægt på, at opnå den højeste kvalitet, ved hjælp af de reneste råvarer og en miljøbevidst teknik når glasvarerne produceres.

Tyske Nachtmann fremstiller fine krystalglas, der findes i mange varianter; eksempelvis som vinglas, vandglas, long drinks glas, karafler til spiritus, whiskyglas fremstillet i et reneste og klareste krystal. Hvad enten der skal holdes fest eller afholdes fint middagsselskab er Nachtmann glasprodukter et oplagt valg, og selv i kombination med mere hverdagspræget eller nedtonet service, vil denne type detaljerede og elegante krystalglas gøre præsentationen af bordet til noget helt specielt.

Oplagte gaveridéer
Mange af vores kunder vælger også at forærer gaver fra Nachtmann til f.eks. bryllupsgaver , julegaver , eller andre begivenheder. Det godt ved produkterne er, at der er tale om produkter der ikke går ud af produktion og derfor er et super eksempel på service du kan samle på i mange år. Hos Complet Living finder du vores udvalg af de smukke krystalglas fra Nachtmann som f.eks. den meget populære Noblesse-serie som er til dig, der ønsker smukke glas til servering for gæsterne eller til brug i restauranten. Vi har mange typer glas: vinglas, whiskyglas, glas til long-drink og cocktailglas i serierne Noblesse, Palais og Highland.
#Completliving
Instagram Shop