New Works

På grænsen mellem designhåndværk og kunst, og via samarbejde med internationalt anerkendte designere, vil New Works udfordre den skandinaviske designarv. Kollektionen består af lamper, stole, lysestager, vaser, mm. og er inspireret af naturmaterialer og geometriske former, som giver produkterne et skulpturelt touch. New Works stræber efter at skabe produkter, der ikke bare er funktionelle, men aldeles interessante at se på.

New Works - Objects of Copenhagen

New Works er et firma der aldrig går på kompromis med kvalitet eller design. Selve firmaet er bygget op på baggrund af godt af håndværk og kreativ fantasi. Den er deres store passion for at gøre præcis det som New Works selv har lyst til, der har bragt dem til der, hvor de er i dag. Som New Works selv siger så behøver deres arbejde eller produkter ikke at blive forstået - det skal bruges. Hos Complet Living er vi rigtig stolte af at være forhandler af New Works produkter.

Selvom de måske ikke har det støre sortiment af produkter, så er det de har i rigtig høj kvalitet og gennemtænkt ned til mindste detalje. I sær de flotte Material Pendant lamper, som fås i 5 forskellige slags fra New Works er rigtig populære og passer ind i de fleste hjem, da de findes i så mange fede farver og overflader. De har virkelig deres helt eget design og look som gør disse pendel lamper helt specielle - du kan blandt andet finde denne lampe i cork, som giver et råt look i hjemmet. Eller du kan vælge en lampe i enten eg eller røget eg - dette giver også en form for rå look i den ellers meget enkle og stilrene form som lampen besidder. Mange af vores kunder vælger også at mikse lamperne i flere forskellige overflader for at give rummet et anderledes look.

Fra New Works finder du derfor alt fra lysestager, puder og møbler – fælles for alle produkterne er at der virkelig er tænkt over materialevalget.

Vi hos CompletLiving.dk sørger naturligvis for at opdatere sitet med produkter lige så snart der kommer nyheder fra New Works spå du altid kan finde de nyeste ting fra dem hos os. Du kan med fordel shoppe varer hos os, da vi tilbyder dig gratis fragt. Vi synes simpelthen ikke at der er noget mere irriterende end at skulle betale for fragt af sine varer. Vi håber du finder det du søger og ellers er du meget velkommen til at sende os en mail på info@completliving.dk, så vil vi gøre vores for at hjælpe med at skaffe det du søger.
#Completliving
Instagram Shop