Nicolas Vahé

På CompletLiving finder du en række lækkerier fra brandet Nicolas Vahé, som med garanti vil pynte i dit køkken og være til god brug fremover. Du finder bl.a. en række skønne tekstiler som grillhandsker og forklæder - eller instrumenter til den fine gastronomi, hvad enten du laver fransk eller spansk middag - osteknive, tapasbræt, skærebræt og mere.

Nicolas Vahé

Manden bag dette gourmet mærke, Nicolas Vahé, har en historie som både kok, bager og Chocolatier og har mange års erfaring i gourmet restauranter i Frankrig og Danmark. Inspireret af hans franske opdragelse og især besøg hos sin bedstemor, som altid havde skabt de mest vidunderlige retter fra gårdens egne afgrøder, begyndte Nicolas Vahés eget gourmet eventyr.

Her hos Complet Living finder du et eksklusivt udvalg af produkter fra Nicolas Vahé. Det der i sær kendetegner produkter fra Nicholas Vahé er, at kvaliteten er rigtig høj samtidig med at priserne er til at betale. Nicolas Vahé er bl.a. kendt for krydderier, salt og olier, men ikke mindst også alt hans skønne køkkentilbehør. Fælles for produkterne hvad enten det er madvarer eller produkter til at skabe maden så er kvaliteten bare helt i top og det er tydeligt at se det eksklusive gourmet mærke er født på baggrund af en livslang passion for god smag. Alle produkterne er inspireret af det franske køkken men selvfølgelig med et skandinavisk twist.

Hos Complet Living finder du de stilfulde designprodukter så som fade, skærebrætter og gryder samt tekstiler som forklæder og viskestykker der vil passe ind i ethvert køkken. Vi udvider løbende sortimentet med nyheder så du kan med fordel holde dig opdateret på vores webshop. Uanset om du køber Nicholas Vahé grydelapper, et lækkert skærebræt eller andet, så du får et gourmet produkt i en stilfuld emballage som gør det til et komplet luksus mærke. Den let genkendelig, grafisk profil passer perfekt ind i den moderne skandinaviske indretning. Der er også mange af vores kunder der vælger at give produkterne i gaver til f.eks. julegaver fars dag eller andre store begivenheder da de tager sig så godt ud og som sagt er indenfor et rimeligt prisleje.
#Completliving
Instagram Shop