Nordstjerne

Nordstjerne har designet et bredt udvalg af boligartikler i massiv grøn marmor, messing og træ. Produkterne passer perfekt til ethvert stil- og kvalitetsbevidst hjem, hvor der også gerne må være et hint af dekadence. Produkterne drager inspiration fra nordiske landskaber og deres simple og elegante produkter er et stilsikkert valg, hvis der skal opdateres på boligfronten.

Nordstjerne -  Simple renhed

Firmaet Nordstjerne blev etableret i starten af 2012. Filosofien bag de produkter de forhandler er, at deres design er den simple renhed, der findes i naturen omkring os. Produkterne er derfor meget inspireret af de rå landskaber, som findes i Skandinavien og på Grønland. Nordstjerne har et helt klart ønske om at kombinere kvalitet og enkelhed for at skabe den helt unikke skandinaviske stemning og bringe den ind i vores hjem. CompletLiving.dk har et fint mindre sortiment af Nordstjernes marmor produkter, potter i messing, fine glasvaser og ikke mindst deres meget populære julepynt i kraftigt papir.

Fælles for alle Nordstjernes produkter er, at de er produceret i ekstrem høj kvalitet men stadig forhandles til rimelige priser som alle kan være med på og så kan det jo godt betale sig at handle det hos os, da vi leverer fragtfri. Vi opdatere løbende sortimentet fra Nordstjerne.
#Completliving
Instagram Shop