Normann Cph

Her på siden finder du alt lige fra lysestager, lamper og sofaer fra Normann Copenhagen. Normann Cph er et Dansk firma, der producerer møbler, belysning og boligtilbehør til alle hjemmets mange rum. Med produkter fra Normann Copehagen går du hverken på kompromis med kvaliteten eller det eksklusive look. Gå på opdagelse i blandt produkterne fra Normann Cph og lad dig inspirere til nyt og spændende boligtilbehør.  

Normann Cph

Normann Copenhagen er etableret af Poul Madsen og Jan Andersen i 1999. Deres vision med firmaet var at de ville gøre en forskel i den industrielle designverden. Tre år efter de etablerede firmaet Normann Cph lanceredes de deres første produkt – nemlig den meget populære ’Norm 69’ pendel lampe. Norm lamperne har siden hen fået flere størrelser og fås også i forskellige udtryk – det er stadig en meget populær lampe som mange har hængende i hjemmet. Lamperne har et simpelt og moderne design der appellere til mange og så er prisniveauet meget rimeligt, som gør at alle kan købe en sådan lampe.
Hen over de næste 5 år udvidede Poul og Jan med 38 nye produkter hvor de både samarbejde med anerkendte og velkendte designere samt spirende unge designere fra hele verden. I dag favner Normanns produktsortiment meget bredt og der er ikke dét du ikke kan finde til hjemmet fra Normann Cph.

Det der i sær kendetegner Normann Copenhagen er, at de forstår at forny klassiske design og brugskunst med innovative idéer, som giver et pust af nyt liv i hjemmet og ofte også bedre anvendelsesmuligheder for produkterne og brugskunsten. Et eksempel på dette kan være relanceringen af den danske designer Herbert Krenchels klassiske skåle. Vi kender dem i dag som Normann Copenhagen Krenit skålene som fås i flere størrelser og i et hav af farver. I sær denne skål har været et vigtigt skridt imod større international anerkendelse. Det skønne ved produkterne fra Normann er, at du får et originalt design der er udviklet af talentfulde designere. Firmaet får op mod 10 henvendelser om dagen fra talentfulde designere der gerne vil have deres produkter lanceret af Normann Cph. For at Normann vælger at optage et samarbejde med en ny designer skal produkter være originalt og samtidig simpelt.

Hos Complet Living holder vi enormt meget af produktsortimentet og ikke mindst vores samarbejde med Normann Copenhagen. Det er meget tydeligt at vi har med et passioneret firma at gøre som aldrig hviler på laurbærren. Normann har formået at skabe smukke møbler og brugskunst til alle rum i hjemmet. Du finder du alt fra lamper og møbler til køkkenartikler og dekorationer . Fælles for alle produkterne er, at de er produceret i ekstremt høj kvalitet og at prisniveauet befinder sig et sted hvor de fleste kan være med uden at pengepungen blive ruineret. Med et produkt fra Normann får du virkelig noget for pengene. Det er god kvalitet hvor der er tænkt nøje over hver eneste detalje og samtidg er tingene til at betale. Gå på opdagelse blandt de mange, smukke Normann Copenhagen designs og find dine favoritter til hjemmet.
#Completliving
Instagram Shop