Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Petite Legarth
Mærker

Petite Legarth

Her finder du et sortiment af børnemøbler fra Petite Legarth. Møblerne er enkle og fine i det smukke naturlige materiale Ratten. Se udvalget af møblerne nedefor.

Petite Legarth møbler i bæredygtigt materiale

De smukke møbler er lavet i det naturlige materiale Rattan, som er en palmeart. Rattan er et smukt materiale med større eller mindre naturlige variationer, hvor ikke to møbler er fuldstændig ens.

I serien af møblerne finder du Rattan Crib til babyer, en tremmeseng til de små og en sofa til som også kan bruges til en junior seng.
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0