Simple Goods

Simple Goods rengøringsmidler er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Rengøringsprodukterne er ikke kun effektive og miljøvenlige – de har også en langtidsvirkende effekt i forhold til at nedbryde snavs og dårlig lugt.
Simple Goods er etableret på baggrund af frustration, passion og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre. Simple Goods havde ledt alle vegne efter naturlige og kemi-fri rengøringsmidler som gør effektivt rent og som samtidig er sikkert for vores familie, vores kæledyr og for naturen. Men de fandt det ikke. Den overvejende del af alle rengøringsmidler – også nogle af dem der hævder de er sikre – indeholder ingredienser der ikke kun er skadelige for naturen men også for vores sundhed og velvære.

Derfor satte de sig derfor et mål om at udvikle vores eget brand af troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler. Og lykkes. Simple Goods rengøringsmidler er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Simple Goods gør rent med ansvarlighed og kærlighed og sikrer os at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige.
#Completliving
Instagram Shop