Specktrum

Specktrum er et nyt Dansk bolig brand. Specktrums produkter er udviklet med en oprigtig pasion for design, det enkelte udtryk og de personlige detaljer er de grundlæggende elementer. Du finder et bredt udvalg af ​​moderne tilbehør til hjemmet der efterlader et indtryk og hurtigt bliver en del af hverdagen i dit hjem. Se hele udvalget fra Specktrum her.

Læs mere om Specktum her

Spektrum er et nyere Dansk brand som der er grundlagt af søskendeparet Anne og Kristina Laursen. Specktrum er bygget op omkring deres vision om, at de ønsker at blive kundernes fortrukne boligbrand. Specktrum er grundlagt i troen på godt samarbejde hvilket også kommer til udtryk i deres produkter.

"Vi er personligt involveret i alle processer, og vi tror, ​​at det er de små ting, der sammen gør forskellen." - Kristina Laursen.

Specktrum har skabt et univers af boliginteriør hvor passionen for design skinner klart igennem. Kollektionen indeholder alt fra puder, service og vaser til møbler og lamper. Alt sammen til fornuftige priser og i gode kvaliteter.  Vi er stolte af at forhandle Specktrums produkter og håber at i vil tage godt i mod udvalget.
#Completliving
Instagram Shop