Mærker

Specktrum

Specktrum er et nyt Dansk bolig brand. Specktrums produkter er udviklet med en oprigtig pasion for design, det enkelte udtryk og de personlige detaljer er de grundlæggende elementer. Du finder et bredt udvalg af ​​moderne tilbehør til hjemmet der efterlader et indtryk og hurtigt bliver en del af hverdagen i dit hjem. Se hele udvalget fra Specktrum her.

Læs mere om Specktum her

Spektrum er et nyere Dansk brand som der er grundlagt af søskendeparet Anne og Kristina Laursen. Specktrum er bygget op omkring deres vision om, at de ønsker at blive kundernes fortrukne boligbrand. Specktrum er grundlagt i troen på godt samarbejde hvilket også kommer til udtryk i deres produkter.

"Vi er personligt involveret i alle processer, og vi tror, ​​at det er de små ting, der sammen gør forskellen." - Kristina Laursen.

Specktrum har skabt et univers af boliginteriør hvor passionen for design skinner klart igennem. Kollektionen indeholder alt fra puder, service og vaser til møbler og lamper. Alt sammen til fornuftige priser og i gode kvaliteter.  Vi er stolte af at forhandle Specktrums produkter og håber at i vil tage godt i mod udvalget.
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0