Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Mærker

Spiegelau

Hos Complet Living finder du kvalitetsglas fra tyske Spiegelau - verdens ældste glasfabrikant med historie helt tilbage til 1521. Spiegelau tilbyder derfor nogle af de bedste vin- og champagneglas på markedet. De producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder - og glassene er af uovertruffen høj kvalitet og fremstår meget elegante i deres design.

Spiegelau

De fleste mennesker er nok stødt på de populære Spiegelau glas på diverse restauranter eller hjemme hos venner og bekendte – og det er der en rigtig god grund til. Spiegelau har en lang tradition inden for glasproduktion, hvor Spiegelau allerede i 1521 blev nævnt for første gang i forbindelse med fremstilling af glas. Lige fra begyndelsen fremstillede man hos Spiegelau lettere glas og i 1683 nåede de positionen som værende en af de førende producenter af glas i Europa. Spiegelau kommer fra Bayern i Tyskland og har i øjeblikket tre fabrikker i den tyske glasindustri.

Kvalitet og loyalitet til lave priser
Også den dag i dag, står Spiegelau for glas af den bedste kvalitet, men til lave priser som alle kan være med på. Uanset om du er på jagt efter f.eks. nye rødvinsglas eller hvhidvinsglas så har Spiegelau helt sikkert noget der passer perfekt hjem til dig. De fleste glas købes i en pakke med 4 stk. og til den nette sum af 319 kr. – og så har vi jo endda fri fragt her hos Complet Living, så du slipper for at betale for levering.
En anden fordel ved at vælge en glasserie fra Spiegelau er, at du altid har mulighed for at supplere op med glas da serierne ikke sådan bare lige går ud af produktion. Og når man har haft en glasserie i mange år og måske har glastyper til forskellige lejligheder, så er det så ærgerligt hvis de pludselig udgår. De fleste mennesker får jo smadret et glas eller to i løbet af en periode og der er det dejligt at vide man altid har mulighed for at tilkøbe nye glas i samme serie.

Stort udvalg
Hos Complet Living finder du et udvalg af unikke smukke vinglas fra Spiegelau. Vinglassene tilfører et stilet og indbydende look til din borddækning i hverdagen såvel som til mere festlige arrangementer. Endvidere kan du også købe de smukke champagneglas eller dekanter her på siden.
Vi kommer heller ikke udenom at produkterne fra Spiegelau er yderst populære gaveidéer. I sær rødvinsdekanteren plejer at være et populært gaveforslag til manden, faren eller broeren der har alt. Her får du et super kvalitetsprodukt til rimelige penge. Gå endelig på opdagelse i dine favoritglas og hvis du savner en specifik serie er du altid meget velkommen til at kontakte os, så kan vi formentligt godt skaffe dig dem alligevel selvom du ikke finder dem online her.
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0