Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Stofey
Mærker

Stofey

Forskøn din have med en havepejs fra Stofey. Vejret er stort set aldrig en hindring for at samle sig omkring en udendørs pejs. I de kolde aftener i løbet af forår og efterår kan udendørs-sæsonen let forlænges, når der er varme og lys omkring pejsen. De lange sommeraftener bliver endnu længere, når duggen og den kølige aftenluft kan holdes lidt på afstand. Selv om vinteren kan man nyde udendørs pejsen, blot med lidt mere træ på, så varmen rigtigt mærkes.

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0