Teministeriet

Teministeriet er et Svensk tefirma der laver skøn økologiske te fremstillet på de bedste råvarer og økologiske ingredienser fra rundt omkring i verden. De kombinerer ældgamle tetraditioner i Fjernøsten med et skandinavisk og minimalisktisk design. Du finder alt fra inesisk Bai-Mu-Dan hvid te med velkendte dufte af hyldeblomst og champagne til en grøn Sencha med vilde bær fra norden. Hver te fra Teministeriet er en afspejling af det multikulturelle.  

Teministeriet

Det Svenske firma Teministeriet er kendt for at producerer speciallavet te. Virksomheden er etableret Kasper Sørensen og Kathryn Brown som holder til i Malmø. Hele grundlaget bag firmaet Teministeriet er, at de ønsker at kombinere østens gamle velkendte te tradition med Skandinavisk kultur, minimalisme og design.

Teministeriets primære produktsortiment er naturligvis te i mange forskellige smagsvarianter men som samtidig er rigtig gode for kroppen. Bl.a. teen ’Recover’ som indeholder ingefær der er god til at lindre smærte i musklerne f.eks. forårsaget af hård motion, nelliker som øger mængden af hvide blodlegemer der er med til at styrke immunforsvaret. Denne te vil derfor f.eks. være rigtig god til folk der dyrker meget sport og har brug for at give kroppen den ideelle hvile efterfølgende. Fælles for alle de forskellige teer Teministeriet laver er, at de ganske enkelt alle sammen kan hjælpe en mod det bedre, hvad enten det er restitution efter træning eller udrensning / detox i kroppen efter en hård festlig måned.  

Emballage der pynter
Det skader da heller ikke at alle deres teer kommer i en super fin og ikke mindst indbydende indpakning. Disse lækre teer kan du sagtens være bekendt at have stående fremme på køkkenbordet. De har et stilrent look der indbyder til at lave sig en dejlig kop te.

Meget mere end Te
Te ministeriet har selvfølgelig også en række af lækre produkter du kan bruge til at fremstille den perfekte te. De har f.eks. en lækker tekande og glas i flere forskellige størrelser så du har det optimale udstyr til at brygge dig den perfekte kop te. Tekanden kan udover the også anvendes til vand eller en lækker lemonade hvis det nu skulle ske at blive for varmt i vejret til en kop dejlig varm te.

Hos Complet Living har vi igennem de sidste par år set en stigning af salget af te på vores webshop og det er derfor du nu både kan finde te fra Normann Copenhagen og Teministeriet på vores webshop – og hvem ved, måske der kommer flere brands til hen af vejen.
#Completliving
Instagram Shop