Tom Dixon

Her på siden finder du alle produkter fra Engelske topdesigner Tom Dixon. Tom Dixon har siden 2002 været et anerkendt navn i hele verden og er kendt for sit rå udtryk og valg af spændende og utraditionelle materialer og sit kunsterniske formsprog. Tom Dixons produktserie indeholder belysning, møbler og accessories - gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere af hans fantastiske univers.

Englands industrielle designer - Tom Dixon

Tom Dixon er uden tvivl en af Englands mest velkendte industrielle designere. Han er kendt for at skabe smukke og elegante boligartikler til hjemmet, men gerne med et lille anderleden twist som ofte ikke er set før.

Tom Dixon startede allerede sin karriere i en meget ung alder hvor han startede med at udtænke kunstværker og møbler der var skabt med et svejseapparat. Siden da er det gået utroligt stærkt og en lang række af hans værker har i dag opnået kultstatus som moderne designikoner. I 1994 skabte Tom Dixon Eurolounge, som vakte hans interesse for plastik materialer. I 1998 blev han headhuntet af den verdenskendte Terence Conran til at tage jobbet som Design Manager ved Habitat og efter en større restrukturering af selskabet blev Dixon udnævnt til Creative Director. Ud over at være den kreative hjerne i at udvikle og designe nye designobjekter, så underviser Tom Dixon også ved Royal College of Art, Kingston Polytechnic, og Plymouth Universitet.

Hans værker er bl.a udstillet ved London Design Museum, Centre Pompidou (Paris), the Museum of Modern Art (New York), the Museum of Modern Art (Tokyo) og mange andre museer rundt i verden. Tom Dixon er især kendt for den meget populære lysestage kaldet Etch der fås i farvene kobber, stål, messing og i sort. Lysestagen har et moderne og stilsikkert udtryk der gør at den passer ind i de fleste hjem. Når mærket falder på udenfor giver stagen et smukt skær gennem det hullede mønster. Siden lysestagen blev lancheret er der også kommet lamper til i samme udtryk - og også de, er blevet meget velmodtaget.  Det trendy udtryk i deres brugskunst og lysestager er desuden gennemgående i alle deres produkter. Hos Complet Living holder vi meget af at forhandle Tom Dixons produkter da de kan noget helt særligt. Der er hverken gået på kompromis med design eller kvalitet og så skiller produkterne sig på en eller anden måde ud fra mange af de andre brands vi forhandler.

Hvis du søger noget specifikt fra Tom Dixon, som du ikke kan finde her på siden er du altid meget velkommen til at sende os en mail på info@completliving.dk og så vil vi gøre vores aller bedste for at skaffe dig produktet du søger.
#Completliving
Instagram Shop