Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Unidrain Reframe
Mærker

Unidrain Reframe

Undrain Reframe collection er en minimalistisk og eksklusiv serie af tilbehør til badeværelset. Reframe tager afsæt i skandinavisk design og er produceret i lækre og eksklusive materialer.  Serien består af sæbehylde med skraber, toiletbørste til ophæng på væg eller stående på gulv, toiletrulleholder og ekstra holder til papir samt kroge og håndklæde stang. Alle produkter er fremstillet i børstet eller poleret rustfrit stål, messing, kobber og sort.

REFRAME COLLECTION BY UNIDRAIN

Undrain Reframe collection by Unidrain er en eksklusiv og unik serie af badeværelses-tilbehør, der tager afsæt i skandinavisk design og kvalitet. Hvert produkt er designet med innovative, unikke og intelligente detaljer, som resulterer i forbedrede løsninger til badeværelset. Kollektionen består således af velkendte produkter, som Unidrain har gentænkt og designet med innovative features, der forbedrer det eksisterende. Reframing the existing.
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0