Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen er et veletableret dansk brand som blev grundlagt for 25 år siden af Susanne Mikkelsen. Kvalitet, funktionalitet og smukke designs er blot nogle af de mange egenskaber som kendetegner brandet aller bedst.
Vanilla Copenhagen, har med sine mange års erfaring fokus på økologisk bomuld og Oeko-tex certifikater. De stræber efter at producere uden stofspild og med stor respekt for naturens ressourcer.  Gå på opdagelse i Vanillas skønne univers og lad dig inspirere til lækkert design på børneværelset .

Mere om Vanilla Copenhagen

For 25 år siden startede drømmen om hvad der skulle vise sig at blive til Susanne Mikkelsen og Sus Rasmussen's (som er skaberne bag Vanilla Cph) hjertebarn og levebrød. Dengang var farvevalg og kvalitet noget man skulle lede længe efter. Susanne Mikkelsen og Sus Rasmussen besluttede sig for at tage opgaven i egen hånd og fik fremskaffet sig noget lækkert piqué-vævet bomuldsstof som de fik indfarvet og trykt. På dette tidspunkt startede eventyret for alvor. De syede dynebetræk, hovedpudebetræk, vugge- og sengehimler og meget andet. Børnene elskede det, og vennerne fik øjnene op for de lækre produkter. Der blev syet mere, og der blev syet dag og nat. Inden længe kom der forhandlere til, og det smukke lyserøde stof blev til Isabella kollektionen og det lyseblå til Victor, som efter kort tid i butikkerne blev en kæmpe succes. Sortimentet tog hurtig fart og blev udvidet med alt fra amme puder og kravlegårdsmadrasser til musikuroer og myggenet.

Vanilla Copenhagen er i dag et varemærke, som forhandlere og forbrugere stoler på. Dette skyldes at de aldrig er gået på kompromis med kvaliteten af bomuld, vævning, farvning, syning eller designet. Vanilla Cph bestræber sig efter at give forbrugere den bedst mulige oplevelse, og netop derfor er der kræset for hver enkel detalje.

Bæredygtighed
Deres tilgang til produktion er præget af bæredygtighed, alt sammen for at passe på miljøet og for at bidrage til at vores små kære på sigt får de bedst mulige betingelser. Vanilla Copenhagen, har med sine mange års erfaring fokus på økologisk bomuld og Øko-tex certifikater. De stræber efter at producere uden stofspild og med stor respekt for naturens ressourcer. Alle vores produkter er fremstillet i kærlighed på fabrikker med ordentlige arbejdsvilkår.
#Completliving
Instagram Shop