Vipp

Danske Vipp blev grundlagt i 1939, og er siden da blevet ægte dansk designkanon. Vipp er især kendt for de stilrene og tidløse pedalspande, som kan anvendes i alle boligens rum. Senest har Vipp udvidet deres sortiment med keramik, ligesom de skaber spændende boligprodukter som hylder, lamper mm. Med et produkt fra Vipp, kan du være sikker på at have gjort et køb, der bevarer sin værdi mange år frem.

Mere om Vipp


Vipp er indbegrebet af Dansk design i verdensklasse og er skabt af Holger Nielsen i året 1939. Der er efterhånden ikke ret mange danskere der ikke har stødt på Vipps designprodukter rundt omkring i private hjem eller på shopping turen. Holger Nielsen er egentligt uddannet metaldrejer og derfor grundlagde han metalvarefabrikken som senere udviklede det produkt han nok er mest kendt for i dag, nemlig den meget populære  Vipp pedalspand. Vipp spanden er i dag – og har efterhånden været det i mange år, et klassisk eksempel på Skandinavisk design som opfattes som et enkelt design, funktionelt i brugen og holdbarer materialer. I dag fås pedalspanden i mange forskellige størrelser og kan anvendes i alle boligens rum hvad enten det er på badeværelset, børneværelset, kontoret eller køkkenet og med to forskellige farveoverflader, nemlig hvis og sort. Hvert år lancerer Vipp en signatur farve der kun er gældende i et år af gangen.  

Meget mere end en spand
I dag består Vipps produktsortiment af meget mere end blot en lækker pedalspand. Siden etableringen har Vipp løbende udviklet produkter til både køkken og bad som i dag også anses som værende vaske ægte design ikoner. Dette omfatter bland andet deres sæbedispenser, toiletbørsteholder, sæbeskål og tandkrus som pynter på utrolig mange badeværelser i private hjem samt restauranter og hotelkæder. Men ud over disse mindre smukke designobjekter har Vipp også, som noget nyt, kastet sig ud i, belysning og lampedesign, møbelproduktion. Og også denne tilføjelse af designs må siges, at være blevet velmodtaget ude hos kunderne. Nu er Vipps produkter flyttet sig fra primært at befinde sig på badeværelset og køkkenet ud i andre rum som spisestuen, soveværelset og kontoret. Fælles for deres nye tilføjelser er, at de selvfølgelig passer perfekt med Vipp øvrige design.

Produkter for livet
Hos Complet Living er vi rigtig glade for at være forhandler af Vipps mange skønne produkter. Så hvad enten du søger en ny lampe, spisebord, pedalspand eller det øvrige boligtilbehør så vil du kunne finde det hos os. Fælles for sortimentet er, at du er garanteret et kvalitetsprodukt der holder i rigtig mange år.
#Completliving
Instagram Shop