Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Meraki Duftfrisker Vivid shades
Meraki Duftfrisker Vivid shades
Meraki Duftfrisker Vivid shades
Meraki Duftfrisker Vivid shades
Bliv modtaget af en skøn duft på dit badeværelse eller i entreen. Meraki præsenterer diffuseren, Vivid Shades, der med sin milde og afslappende duft giver ro i krop og sind. Duftfriskeren har et enkelt og stilrent design, der er smukt at have stående fremme som et dekorativt element i dit rum. Giv indretningen en fin detalje ved at kombinere den med andre dekorationer eller stil den på en flot bakke.

H: 26 CM, DIA: 5.6 CM
Vis mere
Vis mindre

Meraki Duftfrisker Vivid shades

Før DKK 180,00
DKK 153,00
Spar DKK 27,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-01-2020.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Meraki Bodywash, Pure
Meraki Bodywash, Pure Før DKK 160,00
DKK 136,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0