Meraki Opvaskemiddel, Blossom whiff
Meraki Opvaskemiddel, Blossom whiff
Meraki Blossom Whiff opvaskemiddel med en mild duft af appelsin og citron. Opvaskemiddelet kommer i en flot emballage, så du kan have det stående fremme i køkkenet, som et dekorativt element ved håndvasken.

Brug evt. vægophæng til din opvaskemiddel og håndcreme, som praktisk opbevaring.
Opvaskemiddel fra Meraki har en mild duft, der effektivt opløser fedt og snavs, når opvasken skal klares i hånden. Du kan også anvende opvaskemidlet til let rengøring på hårde overflader så som gulve, vægge og glas – må ikke bruges i opvaskemaskinen.

Til opvasken skal der bruges 2 ml. sæbe til 5 L vand og til rengøring skal der bruges 4 ml sæbe til 5 L vand.

Indhold:
Fås i to størrelser: 490 ML & 1000 ML


Meraki opvaskemiddel er certificeret med Svanemærket – det officielle nordiske miljømærke og din garanti for, at produktet er nænsomt for dig og dine omgivelser samtidig med at der tages hensyn til miljø og natur.
Vis mere
Vis mindre

Meraki Opvaskemiddel, Blossom whiff

Før DKK 110,00
DKK 93,50
Spar DKK 16,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-10-2019.

   Vælg variant for status
Antal
Relaterede varer
Andre har også købt
Meraki Håndsæbe, Silky Mist
Meraki Håndsæbe, Silky Mist Før DKK 120,00
DKK 102,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0