Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Meraki Pure opvaskemiddel
Meraki Pure opvaskemiddel
Meraki Pure opvaskemiddel er en mild og effektiv opvaskesæbe med en neutral duft. Med blot få pump til en gang opvask vil du hurtigt opleve, hvor let dine glas og tallerkener atter bliver pletfri og skinnende. Meraki Pure opvaskesæbe er certificeret økologisk, Svanemærket samt astma- og allergivenlig og er derfor meget skånsom og mild.

Meraki Pure opvaskemiddel kommer i en fin 490 ml flaske, som du dekorativt kan placere på køkkenbordet ved håndvasken.

Indhold:
490 ML/16.5 FL.OZ

Ingredienser
15-30% Anioniske overfladeaktive stoffer (Sodium Laureth Sulfate). <5% Non-ioniske overfladeaktive stoffer (Deceth-8), Amfotere overfladeaktive stoffer (Cocamidopropyl Betaine), konserverings-midler (Potassium Sorbate, Phenoxyethanol). Indeholder også: Aqua, Sodium Chloride, Citric Acid
Vis mere
Vis mindre

Meraki Pure opvaskemiddel

Før DKK 120,00
DKK 102,00
Spar DKK 18,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-01-2020.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Meraki Håndsæbe, Pure
Meraki Håndsæbe, Pure Før DKK 140,00
DKK 119,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0