Quooker

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Quooker

Leder du efter en smart vandhane i dit nuværende eller kommende køkken? Så vil du med garanti blive godt tilfreds med et produkt fra Quooker. Det hele startede i Holland med opfindelsen af den kogende vandhane, som et sikkert, miljøvenligt og økonomisk uundværligt element i køkkenet. Siden da har Quooker været i konstant innovation. Produkterne er blevet populære i rigtig mange køkkener, og det forstår man også godt, for hvem ønsker ikke en praktisk vandhane til køkkenets mange gøremål? Find dit nye Quooker-produkt her hos os, hvor vi har et bredt udvalg af vandhaner, beholdere og andet tilbehør.  

En vandhane-revolution
Med opfindelsen af den kogende vandhane, bidrog Quooker til at revolutionere markedet for køkkenarmatur. Hanen installeres simpelt i køkkenet og beholderen placeres i skabet under vasken. Den innovative udvikling af den kogende vandhane gør, at du i dag kan vælge forskellige løsninger til integrationen af kogende vand. Du kan eksempelvis vælge et separat armatur til det kogende vand, et blandingsbatteri eller en 3-i-1-løsning, så du kan få både varmt, koldt og kogende vand i den samme hane. Fælles for de forskellige funktioner er sikkerheden, funktionaliteten og det miljøbevidste initiativ.

•  Sikkerhed: Alle Quooker-produkter er børnesikrede, så du behøver ikke frygte for skoldningsulykker. Vandhanerne gør elkedler til et forældet og usikkert køkkenredskab. De er udstyret med et sikkert betjeningsgreb, og samtidig består vandstrålen af små dråber, som gør, at det kogende vand ikke er massivt, og derfor undgår man at blive skoldet.

•  Funktionalitet: Produkterne fra Quooker er uundværlige i et køkken. De giver øget fleksibilitet og tidsbesparelse, idet du hurtigt kan få bragt din pasta i kog, tilberede te og kaffe eller rengøre gryder og pander. Vælg derfor Quookers produkter, hvis du nemt vil gøre din hverdag lidt lettere!

•  Energibesparelse: Beholderne til køkkenarmaturet er udstyret med høj vakuumisolering, og derfor kan det godt betale sig at have nem adgang til kogende vand i dit køkken. Det er altså ikke bare et luksusprodukt, men en økonomisk god løsning for dit forbrug af kogende og varmt vand. På vandhanerne kan du tappe lige nøjagtig den mængde vand, som du skal bruge, og derfor kan du altså også spare på vandet. Der findes tre forskellige typer af beholdere til køkkenarmaturet.

Produkterne fås i mange forskellige designs, og derfor kan du med garanti finde noget, der passer til lige netop dit køkken!
#Completliving
Instagram Shop