New Works Florence spisebord m/glasplade og jernstel i guld
New Works Florence spisebord m/glasplade og jernstel i guld
New Works Florence spisebord m/glasplade og jernstel i guld
Smukt og rå spisebord fra New Works. Florence spisebordet er enkelt designet med en transparent bordplade i klart glas og et råt stel i støbejern. Stellet er slankt og er farvet i guld.

Det enkle Florence spisebord fremstår skulpturelt i al sin enkelhed og klæder et hvert moderne hjem. Bordet kan enkelt og smukt kombineres med bløde spisestole og danne den perfekte ramme for dine mange middage med familie og venner.

Fås i tre forskellige modeller: klar glas bordplade med råt guld stel, røget glas bordplade med sort stel og marmor bordplade og sort stel

Mål:
H: 74 cm x Ø: 120 cm

Designet af Knut Bendik Humlevik & Josefine Hedemann
Vis mere
Vis mindre

New Works Florence spisebord m/glasplade og jernstel i guld

DKK 9.995,00
   2-3 ugers leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0