Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
New Works Karl-Johan bordlampe, marmor/røget glas
Som navnet antyder er inspirationen til karl-johan fra New Works kommet fra formerne på en svamp. Det matte glas på lampen gør at lyset fra lampen er meget roligt og stemningsfyldt og er en fin kontrast til den jordnære og solide base i træ eller marmor.

Højde: 23,5 cm
Diameter ø: 23 cm
Vis mere
Vis mindre

New Works Karl-Johan bordlampe, marmor/røget glas

DKK 1.995,00

   3-5 dages leveringstid
stk
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0