Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
New Works Material Table Lamp, The Black Sheep Edition
New Works Material Table Lamp, The Black Sheep Edition
Bordlampe Material - The Black Sheep Edition fra material-serien i marmor med sort base, trykknap og lampeskærm der kan indstilles. Lampen er i et enkelt design med et behageligt lys.

Pendlen er lavet til barer og restauranter, men kan lige så nemt oplyse et konferencerum, en hotellobby eller dit eget soveværelse eller stue.

H: 45 x B: 19 x D: 25 cm
E14, LED Max 7W
(220-240~ 50/60 Hz, Class ll, IP20)
Sort ledning 1800 mm
Tre indstillinger på lampens base
Vis mere
Vis mindre

New Works Material Table Lamp, The Black Sheep Edition

DKK 3.995,00
   5-7 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0