Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
New Works Rise & Shine Spejl
New Works Rise & Shine Spejl
New Works Rise & Shine Spejl
Med sine dristige former og asymmetriske komposition udgør Rise & Shine vægspejl et effektfuldt element i hvert rum.

Centerpunktet i egetræ lader spejl-og messingelementerne bevæge sig i forhold til hinanden, så der skabes et evigt foranderligt udtryk. Rise & Shine forener på elegant vis balance og bevægelse, hvad enten det benyttes i forskellige spejlfunktioner eller blot som en betagende vægskulptur.

Materiale:
Natural Oak & messing.
Burned Oak

Størrelse:
Bredde: 45 cm
Højde: 80 - 160 cm
Dybde: 7 cm
Diameter: 45 cm
Vis mere
Vis mindre

New Works Rise & Shine Spejl

DKK 2.995,00

   Ikke på lager
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0