Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Nicolas Vahé Kagerulle, marmor
Nicolas Vahé Kagerulle, marmor
Kagerulle fra Nicolas Vahé i en skøn marmor i hvid, lysegrålig og brunlige nuancer. Kagerulle er for enhver bage entusiast med en form, der er behagelig og praktisk at arbejde med, når du eksempelvis skal rulle en pizzadej ud. Marmoret giver rullen en god tyngde, som gør det nemmere at rulle dejen jævn og tynd. Det fine design på kagerullen, gør at du med fordel kan lade den stå fremme og pynte i køkkenet.

Mål:
L: 28.5 CM, DIA: 2.5 CM
Vis mere
Vis mindre

Nicolas Vahé Kagerulle, marmor

DKK 399,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0