Nicolas Vahé Steakknive i sæt m/ 4 stk.
Nicolas Vahé Steakknive i sæt m/ 4 stk.
Det cool steaksæt fra Nicolas Vahé består af fire steakknive. Skaftet på knivene er fremstillet af det lækreste pakkawood, der gør dem behagelige at holde ved. Bladene på knivene er fremstillet af rustfrit stål af god kvalitet, der sikrer, at du nemt og elegant kan skære i din steak. Steakkniven er en skarp bordkniv, som er perfekt til at skære i en god bøf uden besvær. Det er den eneste rigtig skarpe kniv, som hører sig til på det moderne bord. Steakknivene opbevares udenfor børns rækkevidde, og vi anbefaler at vaske knivene i hånden. De fire kvive kommer i en flot og dekorativ æske, som du efterfølgende kan bruge til opbevaring af knivene.

Materiale: Rustfrit stål, Pakkawood
Skal vaskes op i hånden
Vis mere
Vis mindre

Nicolas Vahé Steakknive i sæt m/ 4 stk.

DKK 200,00
   5-7 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0