Nordstjerne krukke med låg, grøn marmor
Nordstjerne krukke med låg, grøn marmor
Nordstjerne krukke med låg, grøn marmor
Denne grønne marmor krukke er elegant, smuk, detaljeret og gennemført fantastisk. Den grønne marmor skaber liv og glæde og tilfører en ny dimension til den klassiske skandinaviske indretning.

Brug krukken i badeværelset til at opbevarer småting som f.eks. smykker, vat, makeup eller i et helt andet rum til pynt.

Krukke i grøn marmor med låg.
10 x 10,5 cm
Vis mere
Vis mindre

Nordstjerne krukke med låg, grøn marmor

DKK 499,00

   Udsolgt vare kan ikke bestilles
stk
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0