Normann Copenhagen Chip knage, large
Normann Copenhagen Chip knage, large
Normann Copenhagen Chip knage, large
Normann Copenhagen Chip knage, large
Chip knage i enkelt design fra Normann Copenhagen. Designet på knagen Chip fremstår råt og mekanisk og tilfører en kool New Yorker stemning til indretning.

Brug Chip knage til ophæng af frakker og andet i entreen eller til morgenkåben i soveværelset.

Chip er lavet i et miks af plastik og granuleret træ. Et utraditionelt materialevalg med en interessant balance mellem det syntetiske og naturlige. De spredte træfibre bidrager med en organisk, flimrende tekstur, som bløder det industrielle formsprog op.

Farveskalaen er afdæmpet og jordagtig: varm grå, gylden bark og mat sort.

Farver: grå og sort
Mål: Ø: 8,1 cm x D: 4,5 cm
Materiale: Træfibre og polypropylen
Plejeanvisninger: Rengør med en fugtig klud

Skruer og rawlplugs er inkluderet.
Vis mere
Vis mindre

Normann Copenhagen Chip knage, large

DKK 149,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0